View Single Post
stare 03.03.2011, 16:36   #316
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

ok zapodam kilka nastepnych zdjec z dziejow mojej rodzinki

Zlodzieje sie chyba umowili u ciebie anie i u mnie xD w ten sam dzien kiedy dalas zdjecia pojawil sie u mnie zlodziej

Pawel zauwazyl zlodziejaszka i zadzwonil szybko na policje, ktora zakula w kajdanki kryminalistke

I nadszedl ten dzien - Celina i Pawel Kasprzyk stali sie emerytami. Tak jak marzyli doczekali swojej starosci w spokoju, zdala od halasliwego miasta.

Adrian czesto awansuje, kariera idzie na przod - tutaj po pracy zjada na obiad sushi, a dziadek Pawel karmi wiecznie glodna Olivie.

Rozmowa ojca z corka, a mala Olivia bawi sie zabawka.

W chwili wolnej Adrian czyta "lekture" badawcza z pracy na wygodnym lozku w sypialni.

Emerytura, czas relaksu. Pawel moze sobie teraz pozwolic na spokojne czytanie swoich ulubionych ksiazek.

Samantha postanowila odwiedzic pobliski basen. Nie ma to jak relaks nad woda w upalny dzien

Rodzinny przytulaniec ojca z coreczka...ciekawe co tam Celina tak na nich spoglada:p czyzby zazdrosna xD?

Olivcia czesto wybiera zabawki dla chlopcow. Cos chlopczyca sie z niej robi albo marzy juz o swoim samochodzie ^^

Czas troche wyjsc na powietrze - Samantha urzadza grilla w parku, przygotowujac hot-dogi.

Do Samanthy przylaczyl sie Pawel, ktory wedkowal w pobliskim stawie, a takze przechodni simowie.

Samantha chciala sie poczuc jak za czasow kiedy byla jeszcze dzieckiem

Ostatnio edytowane przez eyvee : 03.03.2011 - 16:38
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem