Odp: Opowiadamy jak sobie gramy.!!! :)
Witam! Chciałabym wam opowiedziec losy mojej simki Eweliny Grang. Tak więc:
Ewelina pochodziła z sierocińca w Riverview. Jej rodzice zmarli dwa dni po jej narodzinach. Kiedy dorosła postanowiła zacząc nowe życie. Była: histeryczna trochę leniwa, romantyczna, przyjacielska i dobra. Wyprowadziła się z Riverview żeby zamieszkac w Sunset Valley. Tam znalazła cichy i przytulny domek. Następnego dnia poszła do parku i poznała samotnego i romantycznego Stilesa Mc.Grawa.Stali się parą. Potem spędzili wspólnie noc. Jak się potem okazało było to najgorętsza a zarazem najważniejsza noc w jej życiu. Zaszła w ciążę. Wtedy Stiles oświadczył jej się nad brzegiem oceanu. Wiedziała że musi powiedziec Stilesowi o dziecku. Nie chciała żeby wychowywało się tak jak ona - samotnie. Ku swojemu zdziwieniu Stiles się ucieszył. Wprowadził się do niej. Dodajmy że Stiles dobrze zarabiał jako łowca talentów więc nie było potrzeby pójścia do pracy Eweliny. Pochłoneła się pisarstwem, a Stiles zaczął rozwijac grę na gitarze. Wzieli szybki ślub na który zaprosili znajomych Stilesa z którymi mieszkał. Obydwoje stali się bardzo rodzinni (zmiana cech). Ewelina dokończyła pisanie książki pt.,, Rozmarzona aktoreczka'' i tego dnia urodziła dziewczynkę o imieniu Wiktoria. Dbałam o Eweline więc mogłam wybrac dwie cechy: przyjacielska i dobra. W domu zaczęło się robic trochę ciasno więc przeprowdzili się do długiego domu z dużym ogrodem w którym jak Wiki trochę podrośnie wybuduje się plac zabaw. Stiles stał się dorosłym a Wiktorka małym dzieckiem. Była oczkiem w głowie rodziców a szczególnie mamusi. To właśnie ona nauczyła ją chodzic i mówic (za dwa dni mała ma urodziny). Aktualnie Ewelina pisze książke pt. ,,walka z wiatrakami''. Starają się również ze Stilesem o drugie dziecko. Więcej już wkrótce
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 05.03.2011 - 11:24
|