View Single Post
stare 06.03.2011, 22:27   #333
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

W sumie, to jak się temu bliżej przyjrzeć, to nie jest to jakieś strasznie zawiłe. Ale rozumiem, że trudno się w tym połapać. Ja nie mam pamięci do imion i dlatego mam na biurku karteczkę z rozrysowanym drzewem tej rodziny. W sumie są cztery domy, i w tych domach rozlokowani są moi ludzie...

Oto główny dom, "Kostka Cukru". To tutaj wszystko się zaczęło...

A oto założyciele Klanu Bardów, a raczej to, co z nich zostało. Anastazja i Jason Bard. Dzieci: Ernest i Matika.

Ta para staruszków, to Ernest i Mia. Dzieci: Elvis i Molly. Młoda, ruda dziewczyna to Molly a ten krótkowłosy rudzielec to jej mąż, Lil. Nastolatki to Danny i Julia, dzieci Molly i Lil'a.

Dom Matiki, córki Anastazji i Jasona, siostry Ernesta.

Staruszki to Matika z mężem, Fengiem. Dzieci: Jin i Sayuri. Dziewczyna to ich drugie dziecko, Sayuri, jest też jej mąż, Antony i dzieci, Patrick i Lena.

Dom Elvisa i jego żony, Lany. Elvis jest synem Ernesta i Mii.

Mieszkańcy: Para staruszków to Elvis i Lana. Ich dzieci to Aleksander i Martyna. Ta młodsza parka na zdjęciu to Aleksander i Bridget. Bridget trzyma na rękach Sebastiana, swojego syna (ojcem jest oczywiście Aleksander, jej mąż). Na fotelu siedzi Martyna.

I ostatni dom, tutaj mieszka Jin z żoną Lilly. Jin jest synem Matiki i Fenga.

Jin i Lilly mają razem trójkę dzieci... Chłopca Marcusa i bliźniaczki Ninę i Dinę. Marcus ma żonę, Sunshine i syna Wiktora. Na zdjęciu bliźniaczki...

A tutaj cała reszta, od lewej, Sunshine trzymająca Wiktora, jej mąż Marcus, Lilly i Jin.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 06.03.2011 - 22:30
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem