View Single Post
stare 07.03.2011, 08:17   #4
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

No i odrazu się jaśniej zrobiło

Wrzucam zdjęcia swojej rodzinki. Znowu zmniejszałam w jakimś programie i znowu małe fotki wyszły,eh...chyba wróce do painta..

Oto Kajol jako nastolatka. Dziewczyna jest bardzo spokojna,lubi wpłacać datki na cele charytatywne i ma obsesje na punkcie dobrych ocen.Nawet do klubu poszła tylko raz.

Za to czesto odwiedza swoją starszą siostrę Klarę,która mieszka nieopodal. Dziewczyny mimo,że są przybranymi siostrami świetnie się dogadują i często wracają razem ze szkoły

Tutaj Klara ma urodziny i staje się młodą dorosłą.

A tak Klara wygląda już po małej metamorfozie.

Gregori i Tamara osiągneli już 5 gwiazdek osobistości,ale o dziwo nie nachodzą ich paparazzi(plusy mieszkania w domku). Tutaj wpólnie przy stole

Ochota na szybki flirt?

Wreszcie i Kajol stała się młodą dorosłą,ale jej nie wyprawiałam urodzin bo przemieniła się w nocu. Jej też musiałam trochę zmienić image...

Nieudana próba zrobienia drinka. Bleee...jakie to paskudne

W życiu rodziny Shmit nastał kolejny szczęśliwy dzień. Oto panna Klara wychodzi za mąż za azjatę pana Kamurę

No tak,dzieci już odchowane. Niedługo na świat zaczną przychodzić wnuki,więc i Gregori z Tamarą musieli się zestarzeć. Zostawili Kajol dom,a sami przeprowadzili się do mieszkania,w którym mieszkali po slubie. Oboje nadal pracują i nawet nie myślą o emeryturze
  Odpowiedź z Cytatem