View Single Post
stare 07.03.2011, 12:11   #152
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ciąża - Pogawędki

Najwyraźniej. Ja nigdy nie słyszałam o modzie na wody płodowe, więc też i nigdy go nie miałam. A tych wód płodowych to już od bardzo dawna nie mam, więc najwyraźniej któraś z łatek to wyłączyła. Jak byście mieli namiary na takiego moda, to dajcie linka...

EDIT:

Pamiętacie, że kiedyś był taki mod, który pozwalał na sterowanie płcią dzieci, za pomocą owoców? Gra miała to wbudowane, a potem podobno twórcy gry to wyłączyli i dlatego ktoś napisał tego moda. Ja długi czas go miałam, bo mi się podobało to sterowanie płcią dzieci. Ale potem się go pozbyłam, bo NRaas też potrafi sterować płcią, więc uznałam, że bez sensu jest mieć dwa mody na to samo. Może tamten mod dawał te wody płodowe. Ale w opisie chyba nic takiego nie było. Mówię "chyba", bo już tego moda nie mam. I raczej nie będzie możliwości tego sprawdzić, bo ten mod zniknął z modTheSims. Widać redakcja forum, lub sam jego autor, uznali, że obecnie nie jest już nikomu taki mod potrzebny. Jeśli jednak ktoś z Was nadal by go miał gdzieś na dysku, to mogłabym liczyć na podesłanie go? On chyba nie powodował żadnych błędów, więc mógłby sobie leżeć w Mods\Packages. No chyba, że nie miał jednak opcji wód płodowych.

Ten mod nazywał się GenderBender.

EDIT2:

Już mam tego moda. Pozostaje zapłodnić jakąś Simkę i sprawdzić, czy będzie kałuża podczas porodu, czy nie.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.03.2011 - 12:19
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem