09.03.2011, 16:54
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Opowiadamy jak sobie gramy
Witam. Dawno mnie tu nie było. Troszkę zaniedbałam forum, ale ostatnimi czasy mam praktyki i wkręciłam się w serwisowanie i składanie komputerów 
Ale do rzeczy.
Do Bridgeport wprowadziła się niepozorna osóbka - Ariana Dekson. Nikt nie śmiałby nawet przypuszczać, że będzie siać takie spustoszenie.
Arianie niczego w życiu nie brakowało. Przytłaczały ją jednak obowiązki - sprzątanie, nauka. Uważała od zawsze, że jest stworzona do celów wyższych. Jakich? Zapragnęła być aktorką. Zaraz po przeprowadzce podjęła karierę filmową i zaczęła pokazywać się "na mieście" . Niestety mimo łapówek do wielu klubów Ariana wciąż nie miała wstępu. Wybrała więc Kujona.
Zapytacie, co stało się z Hintonami? Śliczną Jessicą, słodkimi bliźniaczkami. To właśnie przez Arianę trochę się u nich pozmieniało. Kochający mąż i ojciec Jacob ujrzał Arianę pierwszy raz w Kujonie i od razu wpadła mu w oko. Wedle sumienia nie powinna, ale cóż poradzić. Początkowo byli przyjaciółmi, ale później zaczęło przeradzać się to w coś więcej.
Jessica nie była zadowolona z ciągłej nieobecności męża w domu, zaczęły się awantury. Po każdej z kłótni Jacob wpadał w ramiona Ariany. Aż w końcu simka podpowiedziała mu, że powinien z nią zerwać. Jacob zgodził się bez zastanowienia! Zamieszkał z Arianą. Wtedy też zrodziło się prawdziwe uczucie między nimi
Ariana nie planowała stałego związku, ślubu itp. Chciała mieszkać, być z Jacobem, ale bez większych zobowiązań. Uznała, że na to jest jeszcze stanowczo za młoda. Jednakże starała się dogodzić simowi. Długimi godzinami usiłowała coś dla niego ugotować, ale trzeba uczciwie przyznać, że kucharki z niej nie będzie
Jacob poczuł się kompletnie odizolowany od rodziny. Nastoletnie dzieci nie chciały go znać.. Pozostała mu tylko Noemi. Pamiętacie Noemi jak sądzę? Jest ona rodzoną siostrą Jacoba i najlepszą jego przyjaciółką. Mieszka obecnie z wampirem i ma wampirzego syna. Otóż, Noemi usłyszawszy nowinę o przeprowadzce Jacoba, natychmiast przybiegła zobaczyć, kim jest tajemnicza ukochana. Simki szybko się zaprzyjaźniły.
CDN
|
|
|