Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 11.03.2011, 16:12   #692
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
chłopaków nie będę oceniać,bo nie lubię takich napakowanych mięśniaków - zresztą nie o to chodzi w FS,żeby mi się simowie podobali co nie?
dokładnie, że nie o to chodzi, to już wedle uznania, co kto lubi

Cytat:
ciekawa jestem,co Mei ukrywa...czyżby miała przemienić się w "zły charakter"?
nie, Mei nie będzie złym charakterem, aczkolwiek, to co wyjdzie w następnym odcinku sprawi, że część ją za taki zły charakter weźmie

Cytat:
najbardziej mi szkoda Marco,przecież dla niej zrobił wiele,a ona go tak po prostu zostawiła.i to jeszcze w okolicznościach,w jakich żadna normalna kobieta by tego nie zrobiła.
no ale Mei nie jest normalna
nie tylko ty masz Mei za nienormalną
no ale fakt, zostawiła go w takim momencie, że sama chętnie bym ją ubiła, chociaż wiem z jakiego powodu to zrobiła

Cytat:
Emanuela też chyba nie jest do końca odpowiednia dla Marco.mam nadzieję,że Colin i Alia pozostaną poza wszelkimi zawirowaniami i będą tym głosem rozsądku dla głównej (aktualnie będącej w rozstaniu) pary.
masz rację, Emanuelka jest dla Marco BARDZO NIEODPOWIEDNIA, jak się później okaże...
co do Colina i Alii to powiedzmy, że nie będzie tam większych problemów, choć przewiduję tam coś zgrzytliwego

Cytat:
Ale wiesz co?nie chciałabym,żeby Marco i Mei wrócili do siebie.niby on nadal ją kocha,ale nie znamy jej uczuć.poza tym,jak już mówiłam,jest stuknięta
tak naprawdę to powiem ci, że nie mam pojęcia w jaki sposób za kończę to FS, najpierw myślałam nad złym zakończeniem, potem nad dobrym, a teraz to nie wiem, ale na pewno niektóre watki będą dobre, a niektóre rozczarują czytelników, bo co do innych akcji mam już jasność, nie wiem tylko czy Marco i Mei będą ze sobą

Cytat:
Napisał Oliwwka Zobacz post
Świetny odcinek! Alia wygląda ślicznie, ładniej niż poprzednio.
Mam nadzieję, że Mei będzie z Marco, bo kocham ich normalnie
dziękuję starałam się zeby Alia wyglądała lepiej
a co do Marco i Mei to tak jak napisałam Chryzi, jeszcze nie wiem czy będą ze sobą

Cytat:
Napisał KathySelden Zobacz post
Kurczę pióro, teraz to ja się muszę wstrzymać z komentarzem na temat Mei, bo nie wiem, co ona ukrywa.
a może jednak nie powinnaś się wstrzymywać?

Cytat:
Napisał KathySelden Zobacz post
Powiem za to coś na temat jej matki. Ona mi jakoś dziwnie przypomina panią Everglott z "Gnijącej Panny Młodej" (oraz moją ciotkę). Brr.
z "Gnijącą Panną Młodą" nie miałam styczności, z twoją ciotką też, ale stwierdzam, że muszą to być bardzo nieprzyjemne osóbki

Dziękuję za komentarze