View Single Post
stare 13.03.2011, 08:08   #9
LoolyBoss
Guest

Excl Nie moge uruchomic the sims 3 :/

Na poczatku pisze ze laptop ma wszystkie wymagania potrzebne do gry the sims 3.
Gre juz mam od jakis 3 miesiecy i wszystko swietnie dzialalo,gralam sobie normalnie itd.Od jakihttp://forum.thesims.pl/images/editor/italic.gifegos tygodnia nie gralam w simsy i chcialam 3 dni temu zagrac,no i wkladam plytke,no i wyskakuje mi taki komuniktay: ''Nie znalezione dysku z gra!Wloz dysk z gra the sims 3,aby kontynuowac'' probowalam tez wlaczyc gre przez dodatek (wszystko jest oryginalne ze sklepu) i to samo mi wyskoczylo.Odinstalowalam gre i na nowo zainstalowalam,no i chodzily mi the sims ,ale bez dodatku,jak tylko gre wylaczylam i chcialam znowu zagrac,to znowu ten sam komunikat wychodzil ;| i chyba z razy odinstalowywalam i instalowalam.Na necie znalazlam zeby prpgramy emulujace wylaczyc,wiec odinstalowalam te ktore musialam,no i teraz mi tylko gra the sims 3 dzialala,ale dodatek nie.Zainstalowalam dodatek i znowu gehenna ;| Nie moge wcale wlaczyc gry the sims 3 - zacina sie przy samym kliknieciu na play ;| Jak probuje wlaczyc gre przez dodatek to pojawia sie komunikat,ten co wczesniej ;|
A jeszcze 4tyg temu wszystko chodzilo idealnie.
  Odpowiedź z Cytatem