View Single Post
stare 13.03.2011, 14:04   #8
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

A ja już się tych koników nie mogę doczekać. Pewnie zrobię kobietę singla, żeby nie miała obowiązków i będę całe dnie szukać koni po mieście. Rany normalnie będę solidnie jej zazdrościć. Zrobi się jej dalmatyńczyka i będą razem koników szukać Naprawdę by mi się spodobało, gdyby Pokolenia wyszły w październiku, a zwierzaki w maju. A do tych, którym się konie nie podobają, nie trzeba nimi grać... Po prostu będą sobie chodzić po mieście i tyle. To tak jak z wampirami w PZ, od początku mówiłam, że mi się wampiry nie podobają. Nie narzekałam na to, że są w grze, ale na to, że gra zmienia przypadkowych Simów w wampiry, przez co zmusza, by nimi grać. Zaręczam, że na pewno żadnemu Simowi nie grozi przypadkowe zmienienie w konia.... Ciekawe z resztą, czy będą się rozmnażać, ale wątpię. Co najwyżej po mieście będą też biegać wygenerowane źrebaki, ale w to też wątpię. Mam nadzieję, że zaprzyjaźnienie się z koniem i przejażdżka, nie będą takie trudne do osiągnięcia. W każdym razie będę miała czego zazdrościć własnym Simom
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem