Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
@Up: Nie tak dawno instalowałam kumpeli dwójkę na jej lapku i chwilę pograłam... Sorry ale już mnie dwójka nie wciąga... Ma sporo zalet i sporo rzeczy jest w niej znacznie lepiej rozwiązanych niż w trójce, ale jednak wieje mi nudą. A jeśli chodzi o grafikę, to gdy instalowałam trójkę wydawało mi się, że dwójka ma lepszą grafę, jednak teraz myślę zupełnie odwrotnie. Simy trójkowe też mi się podobają. Jakoś tak się przyzwyczaiłam do trójki, zaakceptowałam jej wady i marudzę tylko na bugi, których ostatnio mam niewiele. Mogę grać 2 godziny i nic mi się nie zawiesi ani nie wyłączy. Miodzio.
Ale offtop... No cóż. Ja uważam, że Pokolenia warto mieć i chciałabym, żeby w końcu wydali to średniowiecze i zajęli się większą promocją Pokoleń. Może w końcu się czegoś więcej dowiemy. Wiem, że na razie wiadomo całkiem sporo, ale ja lubię wiedzieć baaardzo dużo o grze przed jej kupnem. Już się kamery nie mogę doczekać, bo mnie intryguje i nie wiem na jakiej zasadzie będzie to zorganizowane. Coś nagram i odtwarzam na TV lub kompie? To całe You: View to będzie na prawdę (odpowiednik Youtube), czy tylko umieścili to w filmiku na potrzeby tego trailera? Ciekawe to i intrygujące.
|