View Single Post
stare 18.03.2011, 19:44   #178
Chimcharo
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Uważam, że największe szanse są na zombie

Może powiem, czego oczekuję od tego dodatku. Po pierwsze nałogi (papierosy i inne takie). Brakuje mi już tego od dawna, może to działać w ten sposób, że jeśli przez jakiś czas Sim będzie dużo palił, to wtedy co jakiś czas automatycznie włącza się interakcja "Zapal papierosa", której nie da się anulować. Potem najwyżej można by było pójść na odwyk, czy coś w tym stylu

Następną rzeczą jest owłosienie całego ciała (nie tylko klaty, bo to trochę za mało). Aby można było regulować długość itp. W przypadku kobiet, musiałyby one co kilka dni golić sobie nogi, aby jakoś estetycznie to wyglądało (jak nie będą tego robić, to pojawi się jakiś nastrójnik )

Chciałbym również, aby powstało więcej interakcji romantycznych. Przy okazji mogliby sprawić, aby Bara Bara mogłoby być robione w większej ilości miejsc. Moim zdaniem łóżko to zbyt mało.

Kolejna rzecz, której mi brakuje, to sklep z ciuchami. Zredukowałoby się ilość ubrań przy tworzeniu i dodało je (przy okazji jakieś nowe) do sklepu. Mogłaby dojść do tego także opcja, że kiedy Sim się budzi, to pojawia się okienko "Co dzisiaj ubrać?" Pewnie niektórych by to denerwowało, jednakże dla mnie dodałoby to o wiele więcej realizmu do gry.

Oczekuję także na większą ilość brudów w domu (kurze, brudna podłoga, itp.). Obecnie ciężko jest mi się starać o trochę syfu w domu, a woda porozlewana po dywanach niefajnie wygląda.

Jeśli chodzi o nową okolicę, to liczę na jakieś spokojne miasteczko niedaleko dużego lasu. Nic więcej mi do życia nie potrzeba ;]
  Odpowiedź z Cytatem