View Single Post
stare 19.03.2011, 10:58   #187
Chimcharo
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Wiem, że raczej nie mam, co liczyć na te wszystkie rzeczy, które wypisałem, ale zawsze można pomarzyć, nie?

Ja tam bym się ucieszył, z większej ilości interakcji domowych. Zazwyczaj moja rodzinka po powrocie z pracy/domu i poprawieniu sobie humoru nie ma nic do roboty. Tak to mogliby chociaż sobie domek posprzątać jakoś ;]

Przy okazji stwierdziłem, że podczas tworzenia rodziny powinna być też możliwość ustalenia ich funduszy. Zawsze chciałem sobie zagrać jakimś biedakiem z lodówką i starą wanną (ten z Riverview ma za dużo tych rzeczy), który stopniowo staje się bogaczem. Jednakże wątpię w takie umilenie ze strony EA, więc...

Co do golenia nóg. Mogłoby to trwać max. 10 min Simowych. Nie oczekuję nie wiadomo czego od nich. Mi to by bardzo urozmaiciło grę Po prostu doszła by kolejna czynność codzienna (która i tak by wiele czasu nie zajmowała).

Potrzebuję jeszcze cechę charakteru "Lubi nagość". Ogólnie rzecz biorąc, polegała by ona na tym, że Sim czasem automatycznie rozbiera się przy innych, a także kąpie się w basenie bez bielizny

To chyba wszystko. Wiem, że mam wygórowane zachcianki, ale taki jestem ;] Nie wierzę jednak w to, że któraś z nich zostanie spełniona... Nie można mieć wszystkiego...
  Odpowiedź z Cytatem