Temat: Moje simy
View Single Post
stare 19.03.2011, 12:43   #23
Sheila

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Moje simy

No to jak się tak nazywa to pisz od razu!
"Przedstawiam wam moje dwie następne simki. To <imię matki> i <imię córki> Od zawsze mieli mało pieniędzy, lecz byli szczęśliwi. Jednak mąż <imię matki>zmarł niedawno w wypadku samochodowym, przez co wiedzie im się coraz gorzej. Mimo to obie kochają się na wzajem i wspierają w trudnych chwilach. <imię córki>jest <cecha> , za to <imię matki> <cecha[np. świetnie gotuje]>"
I od razu przyjemniej wygląda. No i rozumiem, że nie mają kasy, ale nie jest powiedziane, że nie potrafią łączyć ciuchów razem. Nie muszą to być Bóg wie jakie ubrania, ale niech będą ładnie połączone. A gdzie dodatki? Jakiś zwykły kolczyk i od razu ładniej. No i nie pokazujesz nam całych simów. Córka ma fajne zdjęcia, ale matce np. nie widać butów. Choć, nie widać ledwo ledwo, ale wiem,że nie pasują. Stare (biedne) wdowy z córką nie mają takich butów, są bardzo eleganckie. Zastanów się nad tym co tu prezentujesz, wydaje mi się,że robisz simy tak " No teraz mam 30 min i szybko muszę zrobić simkę bo obiecałem" A jak nie masz weny? Dodajesz wtedy, kiedy wiesz, że jest dobrze, simy są dopracowane, a nie bo 'tak powiedziałeś i musisz zrobić'. Nie jest ładna? Nie dodajesz, czekasz na natchnienie. Chyba, że masz takie natchnienie, ale coś ci nie pasuje, więc z poprzednim poinformowaniem nas o tym wstawiasz jedno zdjęcie(nie pasują usta- wstawiasz usta itp)

A tak btw. masz jakieś dodatki z internetu? Użyj ich czasem, nie za dużo, ale trochę.

Pozdrawiam ~Sheila