Cytat:
Napisał Meggie
Odejdę trochę od tematu ale bardzo mnie zaciekawił post powyżej. To jak ma się PZ to w Twinbrook nie ma mowy o gwiazdach, wampirach itp a w Bridgeport czy jak to tam się pisze (nie mam PZ) nie ma obiektów z Kariery?
|
W Twinbrook i w Bridgeport nie grałam zbyt długo. W tym pierwszym odkąd mam PZ w ogóle, ale np. w Sunest Valley trzeba poustawiać budynki, które dojdą do nowego dodatku. Nie wiem czy bez tego nie ma mowy o gwiazdach, ale jak nagle simy mają stać się sławne, skoro w okolicy żadnego celebryty nie ma?
W miastach tak małych rozmiarów nawet jak wykasuję te wszystkie salony itp. nie pomieszczę apartamentów i domów, które są i które ja sama wybuduję. Założę się, że niektórzy z was tworzą mnóstwo swoich domów, na które nie ma miejsca. Nierówność terenu jest naturalna, ale przez to też często jest problem z ustawieniem parceli.
Ja też bardzo bym chciała aby doszło więcej interakcji i przedmiotów. Ten dodatek bardzo pasuje do tego, bo nie ma fabuły, Mam nadzieje, że zrobią sporo nowości i nie byle jak.