ok, skoro nikt inny nie daje screenow to ja dam moje

Niestety cos mam teraz pecha...jakas plaga spadla na moja rodzinke
Olivia jeszcze nabuzowana robi niechetnie pranie.
Samantha w odwiedzinach u sasiadow<szczerze to wyslalam ja tam by zobaczyc dom Ćwirow

i czy nadaje sie pod moj gust dla Olivii>
Olivcia sprawdzajaca lokalna gazete. Dowiedziala sie dosc ciekawych rzeczy, a zwlaszcza zaciekawil ja artykul o wampirach w miescie...
Olivia i jej chlopak w drodze to domu. Slicznie razem wygladaja
Samantha szykuje indyka faszerowanego warzywami z ogrodu. Mniam
Olivka karmi rybke Bandi. Ktos to musi robic
A tutaj nastoletnia jeszcze Olivia uczy sie grac na pianinie.
Adrian uparl sie, ze stanie sie nie tylko znanym chirurgiem, ale takze wynalazca. Niestety zaplonal od palnika. A ze nie bylo nikogo w domu i nie chcial zadzwonic na straz Smierc po niego przyszla.
Mial jednak farta, bo mial kwiat smierci w ekwipunku. Moze to go czegos nauczy...
Ale nie! Znowu to zrobil i skonczylo sie na zgonie. Mysli tylko o sobie, nauce i pracy...teraz ma...Tylko szkoda, ze Samantha tak przez to cierpi :/
Ale ta smierc ma tupet...autografu mu sie zachcialo...chociaz szczerze to nie jego wina.
Samantha ze swoim dosc duzym ogrodkiem.
Samantha od razu po pracy pojechala na cmentarz...nie myslala, ze zycie ja tak strasznie potraktuje. Miala tylko nadzieje, ze Olivie, ktora miala lada moment przyjsc na grob ojca, nie spotka taki sam los.
Zlozylo sie tak, ze Adrian zmarl w urodziny Olivii, kiedy ta miala stac sie mloda dorosla.
No i kolejne smutne spotkanie nad grobami bliskich: <Olivia juz jest mloda dorosla> Celiny, Pawla i Adriana.
BONUS: Olivia po przemianie i zmianach w wieku "mloda dorosla". Szczerze

ladna wyszla w porownaniu z nastolatka.