Odp: Problemy z grafiką!!!
Nie mam pojęcia, gdzie jeszcze szukać rozwiązania na mój problem, więc opiszę go tutaj. Zacznę od tego, że nie do końca wiem, z czego konkretnie wynika.
Zaczęło się od tego, że po zainstalowaniu dodatków do ts3 (prawdopodobnie zaraz po zainstalowaniu po zmroku, a na pewno po zainstalowaniu imprezy w plenerze) przestałam widzieć (tylko wizualnie, nadal są w grze, ale niewidoczne) owady. Zaczęłam szukać rozwiązania na polskich i zagranicznych forach. Radzono zainstalować takie a siakie aktualizacje. Zainstalowałam. I nie pomogło.
Z czasem zauważyłam, że problem ma szerszą skalę. "Poznikały" nie tylko przedmioty, ale i animacje. Zniknęły zjawy (kariera łowcy duchów stała się niemożliwa), poznikały ryby ze stawów i akwariów, zniknęła animacja ognia, simy się palą, ale poza pomarańczową poświatą i sfajczoną posadzką nic nie widać, znikła też np. animacja brudnych ubrań wrzucanych ręcznie do kosza i pewnie kilka innych rzeczy, których jeszcze nie zauważyłam. Wcześniej nie miałam tego typu problemów, renderowało się wszystko.
Gram na laptopie, windows 7, 32 bit, karta graficzna Nvidia Gforce 9300M G (najnowsze sterowniki), procesor intel core2 duo T5750 2.00 GHz, 3 GB RAM. Mam od zawsze załadowane najwyższe ustawienia, bez większych ubytków w płynności. Nie mam pojęcia, co z tym zrobić, a zaczyna mnie to naprawdę irytować. Help.
|