View Single Post
stare 26.03.2011, 11:04   #411
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Fajowe zdjecia macie szkoda, ze Maddie nie zyje ladna byla.<jak ty robisz Rashes, ze twoje zdjecia tak fajnie wygladaja?>

Jeden z normalnych cieplych dni - Damian chlopak Olivii czytajacy gazete, oraz Olivia piszaca nastepna opowiesc.

W domu spokojnie jak nigdy dotad...Damian sie wprowadzil do Olivii, zeby wiecej z nia spedzac czasu.

Samantha stala sie juz emerytka i cieszy sie z zasluzonej emerytury

Bycie szefem kuchni to nie byle jaka umiejetnosc - pyszne i wysmienite dania codziennie!

A Damian naprawia znowu zepsuty telewizor cos ma z nim pecha...

Pewnego wieczoru Damian zaprosil Olivie na kolacje w restauracji Samanthy - i na konic oswiedaczyl sie jej przy swiecach i tlumie widzow

*nie wiem czemu zniklo mi zdjecie ze slubu :"(
Kiedy Olivia pojechala do domu uradowana zareczynami, "przyjaciolka" Damiana pod pretekstem gratulacji ugryzla go! Nie mogla pozwolic na ich szczesliwe malzenstwo, gdyz ona sama chciala Damiana dla siebie i byla zazdrosna o Olivie "Przeklinam cie! teraz twoja ukochana juz cie nie bedzie chciala! To ja cie kocham, nie ona!" i uciekla.

Damian myslal,ze to sen. Ale kiedy poczul gotujaca sie w nim krew byl juz pewien, ze to nie sen...Jednak jego dawna przyjaciolka go przeklnela...chwile moment zmienil sie w wampira!

Damian nie wiedzial co sie z nim dzieje. Do pokoju przyszly Samantha i Olivia zdziwione co sie stalo.

Damian powiedzial all ukochanej. Postanowili wyruszyc z tym do laboratorium jak im doradzila Samantha <sama urodzila sie jako wampir wiec wie jak zostac z powrotem czlowiekiem>. Niestety naukowcy nie potrafili poradzic sobie z tym przypadkiem i Damian bedzie do konca zycia zyl jako wampir.

Podlamany Damian nie chcial stracic Olivii...lecz ta powiedziala, ze go kocha i dla niego stanie sie wampirem, by zyc razem z nim. Poprosila Damiana, by ja tez zmienil.

Olivia spytala sie babci, czy przeprowadzi sie z nimi na jakies odludzie, zdala od swiatla <jak im Samantha poradzila>.Nie chciala zostawiac swojej jedynej krewnej i ukochanej babci samej. Samantha sie zgodzila, ale powiedziala, ze nie chce byc wampirem < sama sie z niej wyleczyla jako nastolatka/mloda dorosla --predzej w mojej opowiesci to widac>

Ostatnio edytowane przez eyvee : 26.03.2011 - 11:06
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.