Beznadziejny terrain paint :< I w ogóle przydałoby się czegoś więcej w tym ogrodzie...
Jeśli chodzi o bryłę, to jest strasznie kanciasta i nieciekawa. Osobiście jednak lubię takie, nawet bardzo. Tylko trzeba ją umieć opracować, co, moim zdaniem, Tobie się nie udało.
W oknach powinny być widoczne firanki (zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie widać, więc tym bardziej).
Takie samo wrażenie mam patrząc na ten przedsionek. Mogłoby być dużo ciekawiej. I do pełni szczęścia brakuje tam lustra

Standardowo zadam pytanie: do czego podłączony jest telewizor? Nie widze gniazdka ani kabli ;] Dałeś zdecydowanie za mało zdjęć tej części wypoczynkowej.
To samo z kuchnią. Powiedz mi, jak mam oceniać, nie widząc wszystkiego? O prezentację też trzeba zadbać, niestety!
Kwiatek stojący na stole wchodzi w lampę (?). Wgl takie "wysokie" dekoracje stawia się raczej w kątach albo na jakichś półkach z boku. Jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś to informuję Cię, że owy widok jest STRASZNY.
Sypialnia MOGŁABY być fajna, ale narzuta nie pasuje, drugie okno nie ma firanki, szafki mi się nie podobają i MAŁO ZDJĘĆ!
Łazienka wieje puścizną.
4/10