View Single Post
stare 28.03.2011, 15:10   #10
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

tak, edytuje sie simy za pomoca modu nsrass controller czy jakos tam, w necie jest u mnie tez w tym barze nie ma zadnego kelnera ;D chociaz nieee....raz przyszla taka jedna xD

To przedstawie wam kilka nastepnych simowych dni z mojej simki Emmy Paterson

Emma nie miala w zwyczaju placic fachowca za naprawy z powodu braku pieniedzy, wiec musiala sie nauczyc sama naprawiac walacy sie sprzet w domu...

...a niestety jak to bywa, zepsuje sie jedna rzecz to zepsuja sie kolejne cztery :/

Wciaz do Emmy wydzwanial niedawno poznany przyjaciel...chyba byl nia zainteresowany

Czas sie zabawic w klubie "Czerwone spotkanie"

Granie w pilkarzyki + nowe znajomosci atmosfera w klubie byla cudowna.

W tym takze klubie Emma poznala dosc interesujacego mezczyzne...

...niestety zanim Emma zabrala sie za nowopoznanego przystojniaka, dowiedziala sie, ze jest zonaty i ma dziecko :"( <pozniej jeszcze sie stal wampirem...>

Ach te poswiecenie dla kariery - Emma buszujaca w smietnikach.

Niedosyc, ze sprzety w domu Emmy sie ciagle psuja jeden za drugim, to jeszcze zlodzieje coraz czesciej nachodza jej dom...

Emma chciala dostac kolejny awans <miala dosyc rozwalajacego sie wiecznie sprzetu, a chciala zakupic nowy>, wiec wziela sie za cwiczenia charyzmy.

Weekend..odpoczynek od pracy. Emma poznala nowego sasiada <wybrany wsrod all w miescie xD> nawet nie majac czasu zdjac pidzamy Ale wstyd.

Dlugo czasu nie minelo, a juz golabeczki wpadli sobie w ramiona i ...no coz, wiadomo ^^

+ BONUS
Moja jedyna zauwazona barmanka w "Czerwonym Spotkaniu". Czyzby fanka Lady Gagi QQ?
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem