Zależy jaką kupiłaś wersję gry. Mnie wystarczyła podstawowa i zapłaciłem wczoraj w Nie dla idiotów 119,99 zł. Także TS Średniowiecze droższe od TS3 Po Zmroku o 30 zł. Ja wiem, że szybko mi się nie znudzi, bo bardzo lubię takie gry. Wcześniej miałem grę Ósmy cud świata gdzie gramy plemionami Wikingów - coś jak The Settlers. Fakt, iż dość rozbudowana była rozgrywka, ale gram w tą grę od kilku lat i nie nudzi mi się sterować Wikingami, choć w kółko robią to samo.

Dla jednego nudne, dla drugiego świetne. Masz prawo do opinii Chryzantemo, ale nie każdy musi się z nią zgadzać. Uważam, że to twórcy gry powinni poinformować wcześniej o tym, że przechodzimy wyłącznie questy i nie ma mowy o prowadzeniu rodzin itd. To wszystko było lekko owiane tajemnicą. Albo ciąża w TS Średniowiecze, która trwa 1 dzień. Dziecko potem zatrzyma się w rozwoju na dziecku w wieku szkolnym, do której nie chodzi i koniec z wielkimi rodzinnymi perypetiami. No, bo mamy rozwiązywać misje, a nie zajmować się rodziną to jest właśnie motyw przewodni TS Średniowiecze. I polecam tą grę tylko osobom o takich właśnie aspiracjach i jeśli kogoś kręci bieganie od Sima do Sima lub polowanie na niedźwiedzie czy zbieranie dzikich kwiatków niech kupuję tę grę. Jak lubisz prowadzić historie simowe i zakładanie rodzin to nawet nie myśl o TS Średniowiecze.