Cytat:
Napisał soyaboss
Witam wszystkich!
Mam problem z gra "The Sims Średniowiecze" tzn. : Chciałbym się spytać jak się wydaje Edykt? Próbowałem dużo razy ale ciągle kończyło się niepowodzeniem i później byłem aresztowany, że zaniedbuję obowiązki królestwa.
Dlatego proszę o Waszą pomoc.
Będę bardzo wdzięczny jeżeli mi ktoś pomoże.
|
Wydawać Edykty może Monarcha, Rycerz i Szpieg. Robią to na tym stole taktycznym. Używa się do tego opcji Zaproponuj edykt.
Cytat:
Napisał Infernois
Aha, no to luz. Dzięki, ale co z tym czarem "Rozbłysk"?
|
Zaklęcie to należy stworzyć używając odpowiednich run. Na pewno w poleceniu był podany ich układ. Jeśli nie pamiętasz to wejdź do tej księgi i tam jest możliwość studiowania zaklęć.
Cytat:
Napisał migoti
No właśnie zawarłam i to mnie trochę martwi, że się nie pojawiła.. Od razu zawarłam ze wszystkimi i inne misje były, prócz tej.. Chyba będę musiała to powtórzyć od początku :/..U Ciebie misja pojawiła się normalnie tak ?
|
Ja, jak do tej pory, zawarłam tylko przymierze z Mechanowem i od razu pojawiła mi się misja związana z tym państwem. Problem może jeszcze polegać na tym, że nie masz jeszcze w królestwie postaci, która do tej misji jest potrzebna. Masz wszystkie budynki w królestwie?