Witam.
Z góry przepraszam za jakość zdjęć ale gram na laptopie ze zintegrowaną kartą graficzną, więc cudów nie ma. Dodatkowo jak jestem na poziome dachu to przez okna nie widać co jest w srodku. Widać tylko wtedy gdy jestem na parterze i mam włączone wysokie ściany.
Jest to mój pierwszy dom który zbudowałem w The Sims 3. Jest to również pierwszy, który zamieszczam na forum. Dom został zbudowany bez kodów. Simoleony zarobił mój sim Johnny Tiger, który jest gitarzystą z zawodu i malarzem z zamiłowania. W domu tym zaszło kilka nieplanowanych zmian, jak np. sprzęt do ćwiczeń w ogrodzie, czy pomieszczenie do malowania obrazów, jednak były one potrzebne aby sim mógł się rozwijać. Nie użyłem żadnych dodatków z neta. (Only TS3 i TS3: Nowoczesny Apartament)
Rozmiar parceli- 30x20
Cena- nieumeblowany- 26 043 Simoleony
Cena- umeblowany- 53 557 Simoleony
Gospodarzowi zostało jeszcze ok 30 000 Simoleonów na różne wydatki
Poznajcie Johnnego.
Bryła (tak jak pisałem, z poziomu dachu nie widać przez okna co jest w środku)
Wejście:
Mały salon (nie ma telewizora, gdyż Johnny i tak nie ma czasu nic w nim oglądać):
Kuchnia z jadalnią:
Korytarz:
Łazienka:
Sypialnia:
Pracownia malarska połączona z gabinetem.
Czas wyjść na zewnątrz.
Basen:
Kącik z ogniskiem i grillem:
Reszta ogrodu:
Rzuty (wydaje się być pusto w środku ale grałem w tym domu i takie bibeloty przeszkadzają ;p):
Koniec.
Proszę, nie piszcie w komentarzach tylko ocen. Tłumaczcie co za co. Nad czym popracować, co zmienić, czego nie. (niekoniecznie wezmę wszystko do siebie ale takie komentarze mogą mi pomóc

)
rath.