View Single Post
stare 08.04.2011, 21:28   #339
Galahad
Guest

Domyślnie Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Witam wszystkich. Generalnie gra fajna, ale szkoda, że w kolejnych poziomach trzeba zaczynac wszystko od nowa, tak jak teraz przeszedłem do levelu "tylko dla zuchwałych", patrzę, a tu trzeba monarchę od nowa stworzyc i wszystko od nowa budowac i jeszcze misje są te same. Totalna beznadzieja.... I tak jak miałem Rycerza na 10 poziomie, Szpiega na 9, Króla na 9, Medyka na 5 itd, to wszystko się wyzerowało i na dodatek wszystko trzeba budowac od nowa te same budowle. To jak tam jest ze 20 takich samych kolejnych pozomów, to idzie się zanudzic. Przy 3 już się będzie znało wszystkie misje i przechodziło z zamknietymi oczami. Szkoda.... Moim zdaniem fabuła na jeden poziom gry, na reszcie do bani i jak zobaczyłem, że wszystko to samo od początku trzeba przechodzic, to mi się juz nie chce.... Albo jak jest misja, żeby bohater jakiś załozył własne królestwo i jak zakłada, to automatycznie znika z gry, a mogłabyby to byc jakaś galąź gry i oddzielna fabuła.... Jak myślicie można zaproponowac takie zmiany wydawcom? ;p I czy by je wzięli pod uwagę... Powiedzmy w kolejnej odsłonie, jeżeli wyjdzie.... Bo na prawde po przejściu "nowych początków" gra się kończy jeśli chodzi o zabawę.... Takie syzyfowe prace niestety......
  Odpowiedź z Cytatem