View Single Post
stare 09.04.2011, 09:23   #243
Galahad
Guest

Domyślnie Odp: The sims Średniowiecze-Dyskusja ogólna.

Dokładnie.... Po pierwszej ambicji wszystko mi się skasowało, miałem Rycerza na 10 poziomie, Króla na 9, Szpiega na 9 itd, a przeszedlem ambicję i trzeba wszystko od zera. I szczerze, to mi się nie chce w to juz grac, a najgorsze jest to, że sa te same misje. Nawet jak jakimś bohaterem chcemy założyc nowe królestwo, to po ukonczeniu misji znika ten bohater całkowicie z gry i jedynie mozna sobie wyobrazic, że on tam gdzies siedzi w swoim królestwie.... Fabuła na jeden poziom. Zamiast zrobic więcej map i misji, żeby jakies ciekawe questy były, to mamy w kółko to samo, przy 3 ambicji, to juz będzie można grac w ciemno. Zabawa się skończyła po pierwszej, przynajmniej w moim wypadku.... Poziomy możnaby było osiągac nawet w dłuższym okresie czasu, ale żeby się nie kasowały !!! Jak myslicie, można zaproponowac twórcom zmiany w grze, np w kolejnej odslonie TS Średniowiecze 2 (;p), jeżeli takowa wyjdzie? i czy by brali to pod uwagę? Żeby rozbudowac fabułę do max. Nawet mogliby zorganizowac konkurs na wymyślenie misji i fani by wymyślali i nadsyłali. A spośród wybranych, jakieś nagrody.... Ja mógłbym wymyslec nawet za darmo, byleby gra była ciekawsza.... Ale to tylko takie luźne propozycje, bo pewnie nie realne to jest niestety.... ;( A szkoda, bo tylu ilu fanów, tyle pomyslów by było i o ile ciekawsza byłaby fabuła, a tak.... Nie warto kupowac..... Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych grą
  Odpowiedź z Cytatem