Odp: Pytania i odpowiedzi
k mam problem
otoz ostatnio czesto zdarza mi sie tak, ze jak wlaczam gre, to w aktywnej rodzinie przestaje sie wyswietlac sim. przykladowo, w dwusobowej rodzinie, ktora wlaczylam wczoraj, tylko jedna osoba byla aktywna, tj. moglam nia sterowac i robic wszystko. druga natomiast nie wyswietlala sie nawet w kwadraciku, ktory byl calkowicie zielony. nie pomagalo resetSim, wiec ostatecznie zmienilam rodzine i stworzylam sobie nowa simke. dzis wlaczylam gre i aktywna rodzina - ta jedna simka - tez nie dala sie w ogole poprowadzic. raz na cos takiego pomoglo wyprowadzenie i wprowadzenie rodziny z powrotem, wiec weszlam do edycji miasta. niestety tez cos sie spieprzylo, przestaly sie wyswietlac wszelkie paski opcji, byl tylko obraz miasta z duzej wysokosci na caly ekran, nie dalo sie nic zrobic, przyblizyc, nie wyswietlaly sie zadne znaczniki nad budynkami, moglam tylko wpisywac kody, ale to nic nie dalo.
dodam, ze problemy zaczely sie chyba odkad zrobilam cos nie tak przy rozpakowywaniu modow. nie udalo mi sie zrobic tak, zeby pliki packages zadzialaly, zaden mod nie dziala, potem probowalam usunac te pliki, ktore dodalam w trakcie tego calego procesu, zeby bylo na czysto, ale nie wiem, czy usunelam wszystko to, co trzeba :{{{{{
ma ktos jakis pomysl, jak to rozwiazac? nie chce mi sie tworzyc nowego otoczenia za kazdym razem gdy wlaczam gre.
|