Odp: The sims Średniowiecze-Dyskusja ogólna.
Uwaga: Przepraszam za brak znakow polskich.
Popieram wypowiedz Santarni i Chryzantema Zlocistego. Nie jestem fanatyczka ani simsow(czasem gram, ale bez przesady, wiecie...) ani sredniowiecznych klimatow, ale natknelam sie przez przypadek na recenzje w necie(cos mi sie wydaje ze sponsorowana zreszta). Popatrzylam jeszcze inne komentarze na forach(rowniez zagranicznych) gier, gdzie TS:Sredniowiecze zostalo zjechane od dolu do gory. Postanowilam to sciagnac z internetu(dema gry oczywiscie nie ma, a ja zawsze tak robie gdy nie jestem pewna czy chce cos kupic, potem po 24h plik usuwam i jak mi sie podoba to kupuje albo nie) . Przeszlam jedna misje i po godzinie, moze dwoch wykasowalam. W drugim zadaniu trzeba robic to samo co w pierwszym, czyli od nowa. Otoczenie w ogole sie nie zmienia, nic sie nie zmienia, tylko chyba czasem zadania sa inne, ale potem zaczynaja i tak sie powtarzac;/ Jestem tylko bardzo z siebie dumna ze nie strzelilo mi nic do glowy zeby kupowac te gre od razu. Bo ten produkt warty jest 20-GORA 30zl, a nie ponad 100. NIE KUPUJCIE, BO BEDZIECIE ZALOWAC! Jak potrzeba sredniowiecznych klimatow to jest bardzo duzo propozycji o wiele lepszych od tej.
|