Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Buja,y w obłokach bo niby ta gra polega ną kierowaniu zyciem,ale zycie w niej jest jak bajka dla dzieci-wszystko jest super i idealnie a powinno byc troche dramatu by człowiek mógł się troszkę wyładoać i pomieszac w czyimś życiu-nawet tym fikcyjnym. To,że mój sim na siłe pokłóci się z partnerką nie daje takiej satyswakcji jakby to zrbił sam spontanicznie. Takie trzymanie w niepewności jak sim zareaguje na ;dziecko,zdradę,ciąże córki,odmiennośc orientacji syna. Simy nie mają żadnych trosk i problemów dlatego się nudzą po jakimś czasie.
Dziwi mnie że w trójce nastolatki nie moga legalnie w grze zachodzić w ciąże tylko za pomoca modów. Ze niby dzieci w to grają i nie powinno się ich demoralizować? Phi...to czemu nie zablokowali interakcji romansowania między simami tej samej płci?
W TS3 Pokolenia powinno byc więcej opcji,interakcji. Denerwuje mnie,że sim zakłada kapele,ale nie może urządzić koncertu w parku. Tłum simów,specjalna scena,wokalista itp. Przydało by się więcej wydażeń kulturowych,które moglibyśmy organizowac za pomoca naszych simów a nie tylko "Idz do teatru", "Idz na mecz".....to nudne.a nudne gry szybko się nudzą....
|