View Single Post
stare 13.04.2011, 17:25   #577
SuperMiss16
Guest

Domy¶lnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Witam, witam Jestem now± użytkowniczk±, więc jakby co, dopiero się tu orientuję Nie no, po prostu serce mi wali jak oszalałe, po tym co przeczytałam na wirtualnych simach!:
- Tzw. wymy¶lony przyjaciel może stać się zwykłym simem. Z wymy¶lonym przyjacielem porozumiewamy się prawie identycznie, jak ze zwyczajnym simem (poprzez te same interakcje).
- Pojawi się plac zabaw z mas± rekreacyjnych obiektów dla dzieci - zjeżdżalni±, wież± wspinaczkow±, piaskownic±, hu¶tawk± (dwuosobowa i jednoosobowa) oraz gr± w klasy.
- Wózki dziecięce s± w pełni funkcjonalne, dzieci można przewozić z jednego miejsca w miasteczku, do drugiego.
- W domku na drzewie dzieci mog± się bawić np. w piratów, albo wylewać wodę na innych simów.
- Pojawi± się łóżka piętrowe. Będ± dostępne łóżka z jednym materacem, pod takimi łóżkami można ustawić np. sofę lub biurko, a także łóżka z dwoma materacami, przeznaczone dla dwójki dzieci (jedno ¶pi na górze, drugie na dole).
- S±siedzi mog± zadzwonić po policję, gdy nastolatkowie będ± robić im psikusy. Rodzice mog± ukarać swe dzieci.
- Simowie mog± "dłubać" przy zlewach i tryskać wod± w twarze innych.
- Simowie mog± opowiadać straszne historie, przez co niektórzy w nocy będ± mieć koszmary.
- Pojawi się łuk weselny, simowie będ± mogli też razem pokroić weselny tort.
- Simowie będ± mogli chodzić na randki.
¬ródło: Wirtualne simy

Nie mogę się doczekać randek, no i wózki będ± prawdziwe! Wprawdzie na razie nie mam The sims 3 (no niestety, to jest wina za słabego kompa, nowy kupię sobie dopiero pod koniec czerwca, a wtedy witaj trójeczko! xD), ale jak tylko będę mieć, na 100% kupię ten dodatek. Podobał mi się już od trailera. Może dlatego, że podobała mi się muzyka? xD Ale randki?! Tego się chyba nikt nie spodziewał!...
  OdpowiedĽ z Cytatem