Litości!!! To za to że w grze jest mowa o seksie,ciąży i homoseksualiżmie( nie wiem czy dobrze odmieniłam) ludzie napiętnują jej twórców? A co z grami gdzie krew sika na prawo i lewo,odrabuje się głowy wrogom,nasyła wojska na inne kraje? Powinni je wycofać,ale nie...w programach o grach komputerowych sa wychwalane! Jak powstałam gra Wiedżmin to krytycy aż się dławili z zachwytu nad nią mimo,że główny bohater nie bawi się z bestami w piaskownicy tylko je morduje,a TS są mieszane z błotem za to co poprzednie pokolenia traktują nadal jako tabu?
Dla mnie kretynizm,gdyż dwa lata temu jedna z posłanek gadała o wprowadzeniu "wiedzy o życiu w rodzinie" od pierwszej klasy podstawówki a wiadomo jakie pytanie pojawiłoby się odrazu z ust dziecka...Gadanie,że bocian przynosi dzieci jest już nie modne bo dzieciaki nie są głupie. Przykład: mój bratanek-ma 4 lata i jest ciekawy śwaiata.Gdy usłyszał od swojej mamusi,że to bociany przynoszą dzieci zareagował natychmiast " Mamo ale ja się urodziłem w lutym,a zimą bociany mieszkają w cipłym kraju". I kto w takiej sytuacji wychodzi na głupka?
Jest wiele gier,które promują sex i dzieciaki w to grają np.gry online,wiec interakcjie z wiązane z romansem czy ciąża u nastolatki nie wywoła w głowie dzieci szkód bo one już świetnie wiedzą co się z czym je....A głupotą by było trzymać je w świdomości,że dzici biora sie np. z pocałunków jak to było w TS1 bo tylko by to ich bardziej zniechęciło do buziaków
Sory za rozpiskę,ale normalnie mnie nosi jak o tym myslę.