Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
@up @up Nie zapominajmy,że dla niektórych rodziców ( dla niektórych-żeby nie było,że dla wszystkich) dziecko to ozdoba,którą mozna pochwalić się przed znajomymi. Wiem,bo pracowałam w przedszkolu i widziałam jak rodzice traktowali dzieci. Teraz to nie rodzice wychowują dzieci tylko szkoła i telewizja. Dowód: gdy chodziłam do liceum jeszcze wychowawczyni po zebraniu rodziców powiedziała mi i koleżance,że matka jednego z moich kolegów(który był straaaasznym rozrabiaka,że tak delikatnie powiem) na wieść,że jej synek sprawia problemy z wyrzutem stwierdziła "To jak pani wychowuje mojego syna,co? Szkoła powinna go uczyć dobrego zachowania'-litości a matka powinna tylko dawac jeść i kupowac ciuchy?
Moim zdaniem sex w TS i tak jest pokazany w tak delikatny sposób jak to tylko mozliwe,więc nie wiem o co ludzią chodzi. TS3 są dozwolone od 12 lat a graja w nie dzieci poniżej tego wieku tak samo jak w gry +16 i +18,bo rodzice czasami dla świętego spokoju kupia gre dziecku.
TS3 Pokolenia pewnie i tak kupię lub zdobedę w inny sposób mimo,że będzie wybrakowana w kilku kwestiach,ale naprawdę twórcy powinni ta gr rozbudowywać bo dzieci nie są głupie. Monika Richardson sama przyznała kiedys w wywiadzie,że jej dzieci po obejrzeniu jakiegos tam programu pytały co i jak i im wszystko wytłumaczyła.Skąd się biora dzieci,jak kobieta rodzi i była dumna,że jej dzieci są oświecone. Może jakby każdy rodzić wyjasniał dzieciom co i jak i od kiedy takie żeczy wolno i jakie moga być tego konsekwęcje nikt by się nie wkurzał na sex w grze...pod kołdrą z której lecą serduszaka...( scen bardziej cielesnych sama bym zabroniła)
Edit. Dobra juz kończe ten temat bo nie chce być zbanowana....
Edit2: Jestem za tym by do polskich szkół sprowadzono lekcje o życiu w rodzinie,a nastolatka w wieku większego zainteresowania sexem(14-17) daać lalki jak w Ameryce. Niech se taki nastolatek przez dwa tygodznie wstaje w nocy do karmienia i przewijania a odechce mu si e zabawy w lekarza...
Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 14.04.2011 - 08:00
|