Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Miejsca jest bardzo mało i wkurza mnie jak ci z EA gadają, że miasta są naprawdę wielkie, i że gra ma peełnoo możliwości. Mówić sobie każdy może. Zawsze obiecują i tylko na tym się kończy dobroć z ich strony. Denerwujące jest też to, że często odpowiadają na pytania zbyt niejasno. Np.
"
GamePlanet: Wielu fanów ma nadzieję na wprowadzenie do gry pór roku, zjawisk pogodowych oraz zwierząt. Czy któryś z tych tematów będzie występować w Pokoleniach? Jeśli nie, to dlaczego?
Ryan Vaughan: Dodatek The Sims 3: Pokolenia skupia się głównie na samych simach - kim są i jak w każdym etapie życia na siebie oddziałują. Np. bardzo chcieliśmy, by simowe dzieci żyły w swym własnym, wyimaginowanym świecie. Rzeczy, które dzieją się w ich umyśle, niekoniecznie współgrają ze światem zewnętrznym. Każdy etap życia pokazuje jak sim w tym danym etapie się czuje, co przeżywa, jakie ma pragnienia, obawy itd."
Nie odpowiedział na zadane pytanie tylko zaczął mówić o wiadomych nam rzeczach, które będą realizować w dodatku.
Ten przykład może lipny, ale jest wiele takich wywiadów.
Nie dość, że nielogicznie czasem odpowiadają, to jeszcze potrafią tylko wychwalać swoją pracę. Bywało nawet, że jak ktoś się ich zapytał o coś, co było raczej wadą gry zmieniali temat.
Oczywiście pomijając to, że robią wiele wkurzających rzeczy jestem im wdzięczna, że tą grę jeszcze tworzą, choć wiem, że tylko dla kasy.
|