View Single Post
stare 14.04.2011, 12:59   #603
kaka123

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Miejsca jest bardzo mało i wkurza mnie jak ci z EA gadają, że miasta są naprawdę wielkie, i że gra ma peełnoo możliwości. Mówić sobie każdy może. Zawsze obiecują i tylko na tym się kończy dobroć z ich strony. Denerwujące jest też to, że często odpowiadają na pytania zbyt niejasno. Np.
"
GamePlanet: Wielu fanów ma nadzieję na wprowadzenie do gry pór roku, zjawisk pogodowych oraz zwierząt. Czy któryś z tych tematów będzie występować w Pokoleniach? Jeśli nie, to dlaczego?

Ryan Vaughan: Dodatek The Sims 3: Pokolenia skupia się głównie na samych simach - kim są i jak w każdym etapie życia na siebie oddziałują. Np. bardzo chcieliśmy, by simowe dzieci żyły w swym własnym, wyimaginowanym świecie. Rzeczy, które dzieją się w ich umyśle, niekoniecznie współgrają ze światem zewnętrznym. Każdy etap życia pokazuje jak sim w tym danym etapie się czuje, co przeżywa, jakie ma pragnienia, obawy itd."

Nie odpowiedział na zadane pytanie tylko zaczął mówić o wiadomych nam rzeczach, które będą realizować w dodatku.
Ten przykład może lipny, ale jest wiele takich wywiadów.
Nie dość, że nielogicznie czasem odpowiadają, to jeszcze potrafią tylko wychwalać swoją pracę. Bywało nawet, że jak ktoś się ich zapytał o coś, co było raczej wadą gry zmieniali temat.
Oczywiście pomijając to, że robią wiele wkurzających rzeczy jestem im wdzięczna, że tą grę jeszcze tworzą, choć wiem, że tylko dla kasy.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem