View Single Post
stare 14.04.2011, 13:28   #604
Chimcharo
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Na oficjalnym profilu polskiego The Sims 3 można zadać pytania odnośnie Pokoleń.

Uzyskane jak dotąd odpowiedzi:
- Wozki dla blizniat - niestety sa tylko pojedyncze, wiec w przypadku blizniakow, oboje rodzice musza z nimi spacerowac
- Niestety nie mamy nowego miasta w Pokoleniach - jest za to kilka nowych miejsc (np. park z placem zabaw dla dzieci) i kilka nowych domow - w gtym dom wygladajacy jak dziecięcy dom dla lalek!
- Pojawilo sie kilka nowych uczesan, rowniez krecone dlugie wlosy.
- Szkoly z internatem - dostepna jest szkola sportowa oraz dla hipisów Kiedy nasz Sim wyjezdza do szkoly nie mozemy nim za bardzo kierowac, tylko wtedy, kiedy przyjezdza w odwiedziny do domu
- Mozliwe sa wycieczki na piknik - z koszem piknikowym - do parku lub na plaze. Dodana jest tez nowa interakcja piknikowa dla naszych Simow: wspolne ogladanie gwiazd
- Mozemy wchodzic w interakcje z naszym wymyslonym przyjacielem - np. urzadzic bitwe na poduszki. Co ciekawe, wymyslonego przyjaciele widzi tylko ten Sim, ktory go sobie wyobraza, pozostali go nie widza...

Źródło: Facebook

Wszystko skopiowałem, żeby jeszcze w czymś przypadkowo nie namieszać
Myślę, że te informacje są na tyle wiarygodne, że możemy w nie wierzyć, w końcu to oficjalny profil The Sims na Facebooku

EDIT:
Heh, dochodzi nowych odpowiedzi
- Pojawia sie laski dla starszych osob (wiem, że wy o tym wiecie, ale nie było do końca pewne, czy to nie aby jakaś dekoracja trailera - taki dopisek ode mnie ;3)
- W przypadku interakcji z wymyslonym przyjacielem, czy to bitwa na poduszki, czy inna zabawa, "wzmacniamy" jego obraz - dodajemy kolorow, wyraznych konturow
- myslony przyjaciel wyglada troche jak narysowany - i to przez nastolatka, wiec nie jest to idealnie narysowana postac - troche poskladana z kilku elementow, troche kanciasta...

Tutaj pojawia się zbieżność z tym co mogliśmy wcześniej przeczytać o tych zmyślonych znajomych (chodzi mi o lalki). No cóż już wkrótce się dowiemy prawdy

Ostatnio edytowane przez Chimcharo : 14.04.2011 - 13:57
  Odpowiedź z Cytatem