View Single Post
stare 16.04.2011, 16:54   #644
kaka123

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

- Jak już wspominaliśmy we wcześniejszych newsach, dodatek nie wprowadzi nowego miasta. Okolicę, którą widzimy na screenach z Pokoleń, to Sunset Valley.
- W łóżkach piętrowych będą mogły spać nie tylko dzieci, ale również simowie z innych grup wiekowych (zapewne z wyjątkiem niemowląt i małych dzieci).
- Wodna ślizgawka będzie przeznaczona nie tylko dla dzieci, ale też dla simów ze starszych grup wiekowych.
- Zdjęcia będziemy mogli umieszczać w ramkach różnej wielkości.
- Z nowych obiektów pojawi się też "Lampa Lawa".
- Psikusy obejmują: pułapki, wodne balony, obrzucanie domu sąsiadów papierem toaletowym, cuchnące bomby, worki z psimi odchodami, kawał z dzwonkiem (sim dzwoni do drzwi sąsiada, po czym szybko ucieka), dodawanie farby do włosów do szamponu, rzucanie jajami, wysadzanie WC, wylewanie wiader wody z domku na drzewie na innych simów, oblewanie innych wodą z kranu, i "zabawne" poduszki.
- "Ninja Vanish-Potion" to eliksir, który simowie mogą wytworzyć dzięki zestawowi chemicznemu. Gdy sim zrobi jakiś psikus, może uniknąć kary, używając właśnie tego eliksiru. Eliksir pozwala simom teleportować się w inne miejsce.
- Powrócą bitwy na poduszki.
- Simowie mają teraz możliwość wręczania/otrzymywania podarunków - kwiatów i pudełek z prezentem w środku.
- Simowie będą mogli teraz przyglądać się gwiazdozbiorom bezpośrednio z ziemi (a nie przez teleskop)
Z Wirtualne Simy.

Chciałabym, aby simowie mogły ubierać każde ubrania. Np. Nastolatki przymierzałyby ubrania swoich rodziców, kobiety ubierałyby męskie, faceci damskie, a babcie chodziłyby w wyzywających spódniczkach. Pamiętam, jak sama, gdy byłam mniejsza ubierałam suknie ślubną mamy, ciuchy taty itp. Dotąd mi się to zdarza. Często widuję na ulicy i nawet w szkole dziewczyny w męskich bluzach i w ekstremalnych przypadkach chłopaków w miniówach XD
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem