View Single Post
stare 19.04.2011, 16:03   #189
Narcyz
Guest

Domyślnie Odp: Marzenie jutra

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
- Jakby mi się chciało, to bym cię, ku****, nie pytał – powiedział.
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
- Źle – odpowiedziała, zirytowana. – Jest strasznie twarde i skrzypi! A co niby pan myślał?!
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
- Kaktus! – dało się słyszeć jakiś inny głos, dochodzący z piętra.
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
- Patrz, co narobiłaś, mała piz**! – warknął. – Darłaś się tak głośno, że wkurzyłaś Mistrza!
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
- Pożałujesz tego – odpowiedział, wściekły, po czym udał się w stronę schodów.
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
- To, co, ku***, słyszałaś – odparł kpiąco. – Mówiłem, że pożałujesz! A teraz wypier******* na górę!
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Tym bardziej, gdy nie mają bogatych starych i może z nimi zrobić co tylko sobie, ku***, zażyczy!
Jak dla mnie wszystkie przecinki, które zaznaczyłam powyżej nie powinny istnieć. Przeczytaj sobie na głos to może zrozumiesz o co mi chodzi. Bo jak się "czyta" przecinek to robi się taką jakby półsekundową przerwę. A z tego co wiem to samo słowo 'kur**' jest przecinkiem

Nie rozumiem też czemu dajesz tak dużo tych gwiazdek kiedy robisz cenzurę. Nie mogłabyś dawać tyle ile liter być powinno? Jakoś mnie to irytuje ;]

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
- Siadaj – rozkazał jej, wskazując na krzesło postawione na wprost niego a masywnym biurkiem.
Czytałam to zdanie chyba 10 razy i wydaje mi się, że albo źle jest złożone albo coś ze mną jest nie tak xD Zapewne to drugie.

Co do odcinka to nawet ciekawy. Nie wiem dlaczego niby ten Mistrz się tak do Lily przymilał no ale cóż. Nie wydaje mi się także, iż to co mówił o Wiktorze jest prawdą
  Odpowiedź z Cytatem