View Single Post
stare 26.04.2011, 09:36   #528
kaka123

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

I tak już sporo kasy wydałam na gry nie mając z tego żadnej korzyści, a potem żałując i wywalając je do śmietnika, bo za dużo miejsca zajmują i nie wiem gdzie książki poustawiać. Gry się nudzą. Rozumiem płacić abonament za jakąś zarąbistą grę, w którą gralibyśmy bardzo długo, ale kiedy nie ma się pewności, że gra nie znudzi lepiej ją przetestować za darmo, a potem ewentualnie kupić. Ja zazwyczaj w jedną, nową grę gram maksymalnie dwa tygodnie (do tego czasu wliczając wiele innych zajęć i szkołę). Nie jestem maniakiem gier. Mam inne hobby, które są bardzo kosztowne i sądzę, że wiele jest takich osób na tym forum. Dajmy sobie spokój i skorzystajmy z rady Trykuu. Skoro większość ludzi piraci, to trzeba się do tego dostosować. TAK WIĘKSZOŚĆ. Muzyka, filmy, książki, gry, programy. Nie ma osoby, która nigdy niczego nie ściągała. Ja za Simsy płacę i wymagam, ale ostatnio się zawiodłam na dodatkach, bo moje wymagania nie są spełniane. Jeden, wielki bug.
@up. To, że EA coś zepsują jest prawie pewne. Co do grafiki. Ja oczekuję o wiele lepszej niż na zwiastunie i możliwości posiadania na własność koni.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem