View Single Post
stare 27.04.2011, 07:39   #268
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The sims Średniowiecze-Dyskusja ogólna.

Cytat:
Napisał karasss Zobacz post
Mam to samo. Byle jaką misję włączę (z tą simką) to stoi w jednym miejscu po uruchomieniu i nic nie można nią zrobić... ;/ Co radzicie? Jakiś kod może?

Dopiero gram czarodziejem (1król, 2rycerz, 3kapłan jakubiński) i gra średnio mi się podoba :/ Troszkę nudne. Za banalne te misje na początku, myślę, muszę pograć więcej i zobaczę czy może bardziej mi się spodoba... Jest coś ciekawszego w późniejszym etapie gry, niż chodzenie bez żadnego myślenia?
Wydaje mi się, że będziecie musieli zacząć grę od nowa albo przynajmniej brać i anulować misje, aż stracicie wszystkie PM. Miałam problem tego typu z monarchą, tyle, że ów jegomość zaciął się w leśnych rubieżach i za nic nie można było dokończyć misji... a żeby było jeszcze lepiej, w następnych też nie chciał powrócić na swoje miejsce. Byłam więc zmuszona rozpocząć ambicję "Czas wolny".

Obawiam się, że w dalszych etapach gry nic innego się nie dzieje... Chociaż wiadomo, zdarzają się misje przyjemne i te trochę mniej. Łatka może zmieni co nieco.

A właśnie, jak podbić nowe krainy? Ponoć można dobić do dwudziestu, a ja nawet jednej nie mam... (nie licząc swego obecnego królestwa :D).