Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Mam problem.
Gram simką detektywem i ma ona bodajże 5 poziom no i czasami pojawiają się zadania żeby szukać odcisków palców w czyimś domu. Zazwyczaj w tym domu nikogo nie ma, więc używam opcji "włam się". Jednak kiedy simka już się włamie, pojawia jej się polecenie "wróć do domu". Ignoruję je, bo mam przecież szukać odcisków. No dobra znajduję lupę np. na kanapie i każe jej szukać. Ale niestety polecenie się skreśla i pojawia się znowu "wróć do domu". Więc znowu to kasuje i każe jej szukać. I tak w kółko.
Ostatnio miałam zadanie szukać odcisków na półce, która była na piętrze, no i poszłam tam, stało się to co opisałam powyżej, znowu jej kazałam szukać i nagle pojawiło jej się "teleportuj mnie tutaj" o.O. Poczekałam i zobaczyłam co się stanie. Simka teleportowała się przed dom tej rodziny.
To denerwujący problem, ale kiedy na następny dzień ktoś jest w domu podejrzanego, i jest opcja "odwiedź rodzinę x", to moja simka przychodzi do nich do domu i wtedy może normalnie zbierać odciski. Miał ktoś podobny problem? Może wiecie, jak to rozwiązać?
Z góry dzięki.
|