Przedobrzyłaś, jeśli chodzi o obróbkę zdjęć.
Poza tym radzę zmienić oczy, a jeśli Ci się podobają, to zdobądź dla nich takie "kąciki" (najbardziej znane są te od Anvy).
Włosy za jasne.
Brwi tej Simki wyglądają jakby były pomarańczowe. Przy moich Simach preferuję ciemne brwi i dobrze na tym wychodzę

Prezentacja faktycznie taka jakaś bez pomysłu

Zastosowanie odbijającej światło podłogi nie jest imo dobrym rozwiązaniem w tym przypadku.
7/10
@up: masz oczy z justsims2, ale na MTS2 być może znalazłabyś lepsze (bardziej pasujące do tego skina). Oto mi chodzi mówiąc "zmień oczy".
Hm, to powiedz mi jeszcze, że nie widzisz sensu robienia zdjęć modelkom (weź byle jaki magazyn dla kobiet to będziesz wiedzieć o co mi chodzi) w plenerze? Tam się pokazuje, w jakich "okolicznościach" może być ubrany ciuch, poza tym zdjęcie ładniej wygląda

O, albo czemu simowi (i nie tylko) twórcy mebli pokazują je w katalogach w otoczeniu dekoracji, podłogi i ścian, skoro sprzedają same meble?
Teraz rozumiesz, dlaczego prezentacja jest ważna? TY na tym zyskujesz.
Ale jak nie chcesz się chwalić ładnymi fotkami to nie musisz

Nie wiem, czy tylko u mnie tak jest, ale jasnych brwi przy jasnym skinie u mnie w ogóle nie widać. Poza tym nawet naturalni blondyni mają ciemniejsze brwi