Cytat:
Napisał Nightfall
Ja pragnę zauważyć tylko, że Agnieszka Zadek a Pani Zadecka to zupełnie dwie różne osoby.
Ja sobie obejrzę te gameplaye jutro, jak mój jakże cudowny internet się w końcu ruszy i nie będzie ładować na przykład trzydziestosekundowego filmiku w pół godziny. Może jutro będzie lepiej.
|
Dokładnie, Pani Zadecka i Agnieszka Zadek to dwie różne osoby, myśl, że jest to jedna i ta sama simka wzięła się od wymysłu fanów, angielskich fanów u których obie panie mają na nazwisko Crumplebottom (w polskim języku można to tłumaczyć jako "zmarszczytyłek"

). Tak więc jest to fantazja, nie potwierdzona przez twórców. Na angielskiej wiki dotyczącej simów pani Zadecka i A. Zadek występowały w dwóch różnych artykułach, teraz chyba tam podają ją jako jedną simkę, ale nie pamiętam dawno nie zaglądałem, tak więc to, że Agnieszka Z. jest w SV nie oznacza, że nie może się pojawić w którymś dodatku, chociaż szkoda, że nie będzie jej już teraz (gdyby była to by ją zapowiedziano na bank) bo była to chyba najbardziej charakterystyczna postać niezależna, a na pewno najbardziej lubiana

Chociaż mi osobiście brakuje np. Tragicznego Klauna też był fajny, chociaż irytujący, w TS2 zastąpiony przez Towarzyskie Króliczki, a teraz wygląda na to, że podobną rolę przejmie Wymyślony Przyjaciel, tylko że on nie będzie się pojawiał w momencie kiedy simowi brakuje kontaktu z innymi simami, a po prostu będzie fantazją z dzieciństwa do zabaw