Temat: by Linette
View Single Post
stare 03.05.2011, 19:14   #5
Linette
Guest

Domyślnie

Dziękuję za komentarze. To prawda, na brwi sama zwróciłam uwagę, jakimś magicznym sposobem brak mi było blond -.- Ciemnych nie dam, bo przy blondzie wygląda to groteskowo/śmiesznie/żenująco.
Nie rozumiem niestety sformułowania "zmień oczy'. Kolor? Wygląd? Włosy jasne, gdyż takie miały być. W simową fotografię bawić się nie lubię, więc nie spodziewajcie się lepszych prezentacji. Ja tu Sima, nie krajobraz pokazuję xd

@up A to stąd, że nie chce naśladować obeznanej profesjonalistki. Simsy imho naśladują świat realny, a nie nim są, dlatego daruję sobie takie "szczegóły". Z oczami pokombinuję, a kącików poszukam. Postaram się xd

Czas ruszyć dalej. To jedna ze starszych simek. Następna pojawi się jak znajdę dla niej godne ubranie ^^
Znowu ten durny problem z brwiami >< Nie wszyscy są tlenieni, naprawdę, istnieje jeszcze blond z natury. Postawiłam na ciemną szminkę, gdyż taką lubię Następnym razem bardziej pokombinuję z rysami twarzy, aby nie napotkał nas nieprzyjemny atak klonów. Może następnym przy budowaniu jakiegoś domu najdzie mnie ochota na wykorzystanie wnętrza w twórczy sposób i powstanie coś... zacnego. Tymczasem idę czarować dalej

Ostatnio edytowane przez Liv : 04.05.2011 - 07:38
  Otrzymano Ostrzeżenie