Ostatnio, gając w simsy, zrobiłem szereg okazji, po których dostałem Rdzeń Życia potrzebny do budowy SimBota. Następnie wróciłem simem do domu, aby go zbudować i o dziwo, nie było nawet takiej opcji do wyboru "Wynajdź największy wynalazek" czy jakoś tak. Bardzo chciałem go zbudować, dlatego zacząłem szperać po internecie co robię lub czego nie robię.
Otóż, okazało się, że robienie SimBota w Bridgeport zostało zablokowane. Poszperałem głębiej w poszukiwaniu jakiegoś "fixu" czy patcha, ale nic nie było. No i w końcu znalazłem takową łatkę na "Mod the Sims". Łatka umożliwia budowanie SimBota w Bridgeport. Jest sprawdzona przeze mnie i działa w 100%. Nie crashuje gry, nie powoduje, żeby gra się zawieszała czy wyłączała. Dzięki temu moja rodzina w simsach powiększyła się o jednego SimBota :]
A tutaj link do tej łatki:
SimBot w Bridgeport
Napisałem ten post, gdyż wydaje mi się, że nie tylko ja miałem taki problem. Mam nadzieję, że komuś to się przyda. Już nie będzie trzeba przenosić rodziny do innego miasta.
Miłej gry życzę ja
lagger :]
Ps. Jeśli w złym dziale lub temat takowy istnieje, to przepraszam i proszę o przeniesienie lub usunięcie go.