Długo się zbierałem, żeby skomentować ten oryginalny projekt, więc chyba już czas, żeby cokolwiek napisać. W zasadzie nie cokolwiek, bo postaram się, żeby komentarz był jak najbardziej rzeczowy

Więc po pierwsze, jak tylko wejdzie się do tematu, od razu widać Twoje zaangażowanie, pasję no i chyba już nie małe doświadczenie

Po lewej logo Mexiss Development, pod spodem mała statystyka, a po środku kolejny budynek.
A teraz sam projekt: będę szczery. Obiekt ładny, ale nie spełnia swojej funkcji. Nie pasuje do nadmorskiego, gorącego i wakacyjnego klimatu. Nie oddaje tego wyluzowanego stylu życia- bryła sztywna i kanciasta, w nudnych kolorach. Jestem pewien, że taki "bloczek" (wybacz mi to określenie) świetnie wpasowałbym się krajobraz miasta, nawet miasteczka, ale nie nadmorskiego kurortu lśniącego w słońcu. Trochę przypomina mi te nasze, Polskie, nadbałtyckie hotele/domy wczasowe- jeśli taki był Twój cel, to zwracam honor- choć teoretycznie jest to apartamentowiec
Więc to chyba tyle.
I ten płot na nierównościach strasznie prezentuje się na tle regularnej bryły- uważaj na to następnym razem
No i co mnie nurtuje- to są apartamenty do wykupienia i zamieszkania na stałe, nie jak w hotelu, tak? Więc dlaczego są tylko jedno pokojowe? A jeśli w drugą stronę, to po co tam ogródki do własnej aranżacji.
No i jeszcze. Wujek Gulg podpowiedział mi, że penthouse, to luksusowy apartament na samej górze obiektu przeznaczony dla yuppies (młody, bogaty singiel bodajże), z dużym, prywatnym tarasem. A u Ciebie taras jest mały

Ale... nieważne, nie mam się czego czepiać
No a widoki są naprawdę cudne!
pozdrawiam!
i czekam na kolejny projekt