View Single Post
stare 11.05.2011, 09:23   #1273
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Ja robię tak samo. Boję się, że nowy dodatek coś mi w grze zepsuje więc zabieram moich ludzi w bezpieczne miejsce na czas testowania gry. Ja moim ludziom wolną wolę zostawiam, ale i tak mało z niej korzystają. Mam taką zasadę, że jak np. karzę im iść do łazienki to zaraz potem karzę im np. oglądać TV, słowem, żeby zrobili coś, co ich na jakiś czas przyblokuje. Ale czasem daję im robić co chcą. Najczęściej to u mnie emeryci mają pełne "wolne". Ja już osiągnęłam nimi to co chciałam, więc na starość robią co chcą. Ogólnie to dla mnie gra z wyłączoną wolną wolą byłaby tym, czym dla niektórych korzystanie z modów i kodów. Niektórzy nie chcą z tego korzystać. Ja gram nie po to by się męczyć w ciasnym domku z niedouczonym simem. Lubię jak moi ludzie żyją wygodnie i szczęśliwie, a największą frajdę mam z rozmnażania ich i szukania im partnerów.

Ale odchodzimy od tematu... Pokolenia mogłyby już wyjść. Juz nie jest aż tak strasznie daleko do premiery, ale wciąż nie ma szanującej się oferty na Allegro... W kulki se lecą.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem