View Single Post
stare 11.05.2011, 18:16   #446
Pinezka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Witajcie. Pamiętacie jeszcze Hintonów? Trochę się u nich pozmieniało.
Ich historię zakończyłam na narodzinach małego Filipa. Filip rośnie jak na drożdżach.

Mamusia od początku była niezmiernie szczęśliwa z pojawienia się nowego członka rodziny. Spędzała długie godziny na zajmowaniu się synkiem, zaniedbała także pracę i swoje życiowe marzenia.

Tymczasem Filipek dorastał. Od małego był raczej nieśmiały, ale z czasem stało się to problemem. Filip nie miał przyjaciół, samotnie chodził na place zabaw. Wydawało się, że wiódł beztroskie życie..

Jednakże wtedy rodzice zdecydowali się na kolejne dziecko. Irmina miała problemy z zajściem w ciąże, więc razem z mężem postanowiła dać dom słodkiej istotce z sierocińca. W ten sposób do rodziny dołączyła Isa.

Filip początkową chował się przed nową siostrą, ale dzięki jej charyzmie wkrótce zostali przyjaciółmi.
Nie wiem dlaczego nie mam więcej zdjęć.. Muszę opisać na sucho. Irmina w końcu zaszła w ciążę i w domu pojawił się Janek. Obecnie jest on małym dzieckiem, Isa i Filip są nastolatkami. Irmina zatrzymała sięna drugim szczeblu kariery biznesowej. Marzy, żeby wreszcie wrócić do pracy!

Ostatnio edytowane przez Pinezka : 11.05.2011 - 18:28
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem