Odp: Saint Ange
Co do MFK myślę, że kieeedyś pewnie do niego wrócę, a przynajmniej mam taki zamiar, acz chciałam spróbować czegoś nowego, bo nie wymyślę nic na siłę. Praktycznie zdjęcia do kolejnego odcinka MFK mam... ale tekstu brak
Co do błędów: Nie zabijajcie mnie po prologu, którego skleiłam w 20 minut po postraszeniu przez Liv w drugim poście. Kolejny (OBIECUJĘ!) będzie dopracowany.
Pozy... użyłam tylko jednej (Fierrie przy schodach. No... plus może ta w zapowiedzi), bo uznałam, że nienaturalnie będzie wyglądało całe FS oparte na poseboxach >D Ok, ok nad tym też muszę popracować :p
Liv: Nie wiem o które z MTS chodzi, nawet nie wiedziałam, że coś takiego tam jest xddd. Wątpię, żeby akcja była podobna/taka sama, bo ułożyłam sobie w głowie pewien plan tego FS, a to mało prawdopodobne, żeby wyszedł z tego idealny plagiat, gdzie nie widziałam oryginału xD A dom do którego przybyła to prawdopodobnie jakiś twór z MTS xD
PS. Możesz mi dać link do tego FS (o ile jeszcze jest, bo szukałam i nie widzę :C ). Słyszę o nim od jakiegoś czasu a nie miałam okazji przeczytać....
Btw. czekam na komentarzeeee : >
(Już zapomniałam jak to jest, tak dawno nie pisałam FS)
|