Testowałam tego moda na pozy i mnie nie zachwycił. Żeby to działało jak trzeba i jakoś wyglądało, to się trzeba nieźle namęczyć. Trzeba duuużo korzystać z kodu moveObjects on, a on mi często coś psuje w grze. Jest po tym niestabilna. Owszem fajne to jest, ale za dużo zachodu, żeby zrobić głupie zdjęcie. Te fotki poniżej może i wyglądają OK, ale zdziwilibyście się, jak długo trzeba kombinować, żeby odpowiednio nałożyć Simów na siebie. Muszą być pod odpowiednim kątem względem siebie. Jak zwykle przetestowałam interesujący mnie mod i stwierdzam: "Nic takiego".
EDIT:
Mała edycja. Uzbierało mi się więcej fotek "pozowanych". Nie wyrzucam moda, ale będę rzadko korzystać.
Johnny

Jeanette

Danny wybrał się z Jeanette na siłkę... On wybrał bieznię...

A Jeanette ławeczkę

W tym czasie synalek przyrządził kolację.

A córunia się leniła...

(przypominam imię: Lizzy)

A tutaj Jeanette, czeka aż Danny wyjdzie spod prysznica
EDIT2:
Po pierwsze, to znowu jestem jedyną udzielającą się, więc trochę więcej tych postów proszę, a po drugie, na chwilę zmieniłam aktywną rodzinę...
Okazało się, że Bardom grozi wyginięcie... Tak tak. Dziwne, ale jednak. Jak tak przejrzałam drzewo genealogiczne, to jest dużo Simów, w których żyłach płynie krew Anastazji i Jasona, ale Simów z nazwiskiem Bard jest tylko czterech. Jest to Aleksander z żoną Bridget i dziećmi: Sebastianem i Majką. Aleksander jest synem Elvisa i Lany. Elvis był synem Ernesta i Mii, a Ernest był pierwszym dzieckiem Anastazji i Jasona... Tak więc musiałam działać. Aleksander i Bridget za dzień czy dwa będą starzy, został więc Sebastian. W nim jedyna nadzieja... Znalazłam mu żonę Nie byle kogo, daleką kuzynkę. Anastazja i Jason mieli też córkę, Matikę (już nie żyje). Ona miała syna Jin'a i córkę Sayuri. Sayuri wyszła za Antonnego Bloom'a. Miała z nim dwóje dzieci, Patrick'a i córkę Lenę. To właśnie Lena została żoną Sebastiana. Zaszła już w ciążę i wkrótce urodzi się im syn. A po całej akcji wróciłam do Danny'ego i Jeanette.
Od lewej: Majka, siostra Sebastiana. Środkowa parka to Sebastian i Lena, a po prawo mamy Aleksandra i Bridget.

Państwo młodzi, Sebastian i Lena.

Lena w całej okazałości. Jest śliczna!

A tutaj noc po ślubna... no dobra, to nie była "noc", a poza tym to dopiero początek... Reszty się domyślcie