View Single Post
stare 17.05.2011, 17:40   #455
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@nie wiem sciaglam mody na pozowanie simow, ale nie wiem jak ich uzyc;/ jesli ma byc jakas rzecz w dekoracjach roznych to ich nie mam .... znowu komp sie focha jak zawsze na mody...

Ok, to teraz ciag dalszy rodzinki Paterson:
<wraz z bugiem, ktory wystapil mi w grze znikla mi simka Anna :"(, i musialam wywalic zapis rodziny i zrobic nowy wpis w grze...>

Pewnego dnia Miguel znalazł paczke z listem od zony Anny " Wybacz, ale to nie jest zycie dla mnie, nie szukaj mnie, zegnaj". Miguel myslal, ze to jakis zart...

Niestety po kilkudniowej nieobecnosci Anny w domu Miguel naprawde zaczal sie martwic i zglosil sprawe na policje....niestety policja nie mogla nic w tej sprawie zrobic.

Julia jako nastolatka Nie chciala przyjecia urodzinowego wiec obchodzila swoje swieto we wlasnym towarzystwie...i tak nie mialaby kogo zaprosic. Nie miala przyjaciol...

Miguel pracujac w remizie myslal wciaz o Annie...nie wiedzial takze jak powiedziec corce, ze jej matka ja zostawila...

Kiedy Julia dowiedziala sie od ojca co sie wydarzylo myslala, ze jej swiat sie zawalil...nie wiedziala co robic, matka ja opuscila, nie ma przyjaciol - nie potrafila sie uspokoic wiec poszla na opuszczona plaze w miescie.

Nagle Julia spostrzegla mlodego chlopaka przy brzegu - mial na sobie stroj, jaki nosza znawcy sztuk walki. Od razu zapomniala co ja trapilo...

Nagle mlody chlopak zauwazyl kryjaca sie zza skaly dziewczyne i gdy chcial sie dowiedziec kto to Julia w przerazeniu zaczela uciekac.

Julia szybko wybiegla z plazy. Za bardzo sie bala kontaktu z tym przystojnym chlopakiem, nie miala tyle odwagi by z nim porozmawiac...

Od chwili kiedy Julia uciekla z plazy chlopak zastanawial sie dluzszy czas kim byla ta dziewczyna, nigdy wczesniej jej tu nie widzial...

Kiedy Miguel musi opanowac katastrofe w wojsku i ocalic znajdujacyh sie w budynku ludzi...

...Emma zaglebia sie w komputerze calkowicie poswiecajac dnie i noce na pisanie powiesci.

Emma by ulatwic sobie zycie i nie zajmowac sie ciaglym sprzataniem domu zatrudnila swietnie zapowiadajacego sie, mlodego lokaja z miasta.

Niestety lokaj okazal sie niekulturalnym i wyzyskujacym gburem. Emma pozbyla sie go w mgnieniu oka wyrzucajac go noca z domu.

Ciezko bylo sie do tego przynzac, ale mlodzieniec spotkany na plazy zawladnal sercem Julii...codziennie rankiem wpatrywala sie przez okno majac nadzieje, ze go kiedys zobaczy...

Za sprawa Emmy Miguel zaprzyjaznil sie z nowymi pracownikami rewizji, majac nadzieje, ze pomoze mu to zapomniec o zlamanym sercu i ciezkich chwilach.

Miguel probujac nie myslec o zlych wspomnieniach wzial sie za udoskonalanie urzadzen domowych, by ulatwic rodzinie zycie.

Jak sie pozniej okazalo mlodzieniec byl bardzo popularny w miescie, dziewczyny ciagle bily sie o wzgledy chlopaka, zagadujac go i robiac rozne rzeczy, lecz ten nie zwracal uwagi na dziewczyny z miasta.

Pewnego dnia po szkole chlopak, podczas zaczepki jednej z dziewczat ze szkoly, ujrzal na lawce z boku dziewczyne...chyba ja juz gdzies widzial.

Julia czekajac przed szkola na nauczycielke, zobaczyla przechodzacego obok chlopaka. Byl z tej samej szkoly co ona...i nagle zorientowala sie, ze to ten chlopak z plazy!

Jak sie pozniej okazalo, nauczycielka poprosila ja jako przewodniczaca klasy by zajela sie z skarbnikiem szkoly uroczystoscia z okazji dnia nauczyciela. Skarbnikiem okazal sie niejaki mlodzieniec, ktorego spotkala na plazy...Nie wiedzac jak sie zachowac, zaprosila go do siebie by zajac sie powierzonym zadaniem. Przez caly czas przygotowan Julia nie wiedziala co powiedziec z oniesmielenia i spedzili ten czas w milczeniu...
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem