@przystojniacha z teg brata Leny

niezle z niego ciacho :3 a i ta blondyna ma sliczne wlosy

mi anie ncrass nie dziala tak czy siak, wszystko robie tak jak powinno byc w 100%...pech.
Mam wene na simy wiec bedzie dosyc zdjec^^ czekam takze na wasze zdjecia z simowych rodzin ;D
Miguel czesto cwiczyl na biezni w pracy - relaksowalo go to i zapominal o przykrych rzeczach jakie go spotkaly.
Julia po zajeciach szkolnych postanowila odwazyc sie i podziekowac chlopakowi Trunks'owi za pomoc w przygotowaniach...
Powiedziala mu takze, ze swietnie daje sobie rade w sztukach walki i zachecila go do dalszych treningow...niesmialosc nie pozwolila jej na wiecej slow, ciezko bylo jej patrzec na jego blekitne oczy bez przyspieszonego bicia serca
Letni wieczor - wspolne ogladanie wiadomosci Julii z Miguelem.
Niestety wiesci o znajomosci Julii i Trunks'a szybko sie rozeszly wsrod dziewczyn ze szkoly - wiele z nich naprzykrzalo sie Julii obrazajac ja, wysmiewajac, a nawet groząc, by nie zadawala sie z Trunksem, bo stanie sie jej krzywda.
Jednego wieczoru kolega z klasy przyszedl pod dom Julii wyzywajac ja. Chcial jej dac nauczke od "zazdrosnych kolezanek" ze szkoly. Na szczescie niewiadomo skad pojawil sie Trunks dajac nauczke huliganowi, ostrzegajac go, zeby sie do niej nigdy wiecej nie zblizal. Julia lekko przerazona podziekowala Trunksowi za pomoc i po jego namowie szybko poszla do domu.
Emma czula, ze jej dni nadchodza i spedzila ostatnie chwile na przepieknej plazy ogladajac ocean.
Kiedy Miguel wrocic do domu, zobaczyl na ziemi jego matke Emme. Niestety jej zycie nadeszlo konca.
Miguel wraz z corka Julia poszedl na cmentarz oplakiwac grob Emmy.
Dla dwojga byly to naprawde zle chwile, ich zycie bylo pelne smutku, rozpaczy i rozczarowania. Obiecali sobie jednak, ze musza zyc pelnia zycia i bede sie wspierac nawzajem.
Kiedy Emmy zabraklo wsrod zywych, Julia przejela wiekszosc obowiazkow domowych, chcac tym samym odciazyc ojca z domowych zadan.
Gdy Julia zrozumiala, ze jest teraz jedyna kobieta w domu wziela sie za nauke gotowania. Chciala przygotowac pyszna kolacje dla taty, ktory po ciezkiej pracy wroci do domu.