Cytat:
Napisał malinka215
@upupup no tak, ale jak ktoś zaczyna czytac post w którym ktoś opowiada o sobie np.co jadł na śniadanie  to jak to go nie interesuje to nie musi czytac prawda?
|
Tak się zastanawiam, po co pisać coś, czego nikt nie przeczyta? Szczerze wątpię w to, aby kogokolwiek zaciekawiło to, co ty, czy też ktoś inny je na śniadanie. Niestety, lecz masz zbyt wygórowane mniemanie o sobie, skoro twierdzisz, iż ludzi będą interesować błahostki z twojego życia prywatnego. Poza tym nie mam zamiaru się przyglądać każdemu postowi i stwierdzać, czy jest on warty przeczytania, czy nie, mam ciekawsze rzeczy do roboty.
A jeśli o chodzi o samą grę, to również nie mogę się doczekać eliksiru młodości, szczególnie dlatego, że gram teraz sobą, a raczej nie chcę się żegnać ze swoim Simem

(gram na epickim, zaraz będzie umierał ;<)
Również czekam z niecierpliwością na przyjaciela ;3 Jestem ciekaw, jak będą wyglądały reakcje Simów na dziecko gadające same ze sobą
Ogólnie stwierdzam, że dodatek będzie o wiele ciekawszy, niż się wydawał po pierwszej zapowiedzi, jednak Zwierzaki są dla mnie priorytetem, kupię je choćby nie wiadomo jak beznadziejne były