Nie wiem czy to dobry temat, ale postanowiłam napisać...a więc proszę o jakąkolwiek pomoc...
W simy grałam jakis rok temu, na tym samym kompie (zwykłe simsy 3 + podróże), wszystko działało ok. Potem miałam długą przerwą, w między czasie odinstalowałam grę i teraz postanowiłam znowu zainstalować. I tu sie zaczynają problemy...po wielu próbach w końcu odpaliłam grę, wszystko sie uruchamia, gra działa do czasu kiedy wejdę w rodzinę- po 10 sekundach gra sie wyłącza. Jeżeli jestem np. w kreatorze tworzenia sima, to gra normalnie działa, jak wejdę w rodzinie i jestem na pauzie to tez sie nic nie wyłącza...dopiero jak zacznę coś robić to mnie wywala z gry

Nie wychodzi żaden komunikat, po prostu się zamyka.
Próbowałam zmienic wymagania graficzne w grze- nawet na najniższych się wyłącza. Raczej nie jest to wina procesora, karty itd.- rok temu wszysto działało ok. I tradycyjne odinstalowanie tez jest bezsensu bo juz to robiłam kilkakrotnie, nawet po odinstalce zrobiłam gruntowne "czyszczenie" kompa. Laptop sie nie przegrzewa ani nic z tych rzeczy, wiec nie wiem o co chodzi :/
W dodatku nie uruchamia mi się SimsLauncher ("Nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegoły w dzienniku"). Ale o to już mniejsza, zależy mi tylko zeby pograc w gre dłużej niż 10 sekund :/
Rozpisałam się strasznie, ale juz nie wiem co zrobic z tymi simsami, od kilku dni sie mecze i nic...próbowałam juz wiekszości sposobów i nic. Chyba pozostaje mi granie w 2...
Proszę o pomoc